Det oskrivna bladet

Yeeeees! Ett inlägg! Hah! Wooho!
Det härliga med att vara för lat för att skriva ofta är när man väll får tummen ur så ordbajsar jag som en kissnödig Busta Ryhmes! Hah! Försök få den bilden ur huvudet ;)
Anyways! Det som rent logiskt är topic på detta inlägg är ju såklart studenten! :D Tre dagar kvar i skrivande stund  och det känns så jävla overkligt att det är min tur! :D Jag har varit med på flera studenter, dels mina syskon men även äldre polare. Så nu är det JAG som ska hitta en extremt pinsam och förstorad bild på mig på ett plakat någonstans bland alla människor!
Blev lite svettigt med betygen på slutet men allt lyckades lösa sig tillslut! Så nu sitter jag i mitt rum och funderar på när jag ska börja plocka ner alla mina saker inför hemflytten. Fan vad jobbigt.
Det kommer också vara sjukt sorgligt att lägga boendet bakom sig. Efter att ha bott med samma människor i två år så kommer det svida hårt i själen när man sitter i bilen ner till Lkpg igen. Kommer självklart att träffa mina närmsta vänner ifrån dessa två år så ofta det går men det kommer inte vara samma sak längre då man inte bor på samma ställe.
Men jag ser verkligen fram emot det oskrivna bladet som ligger framför mig! Jag har fått en riktigt grym lägenhet i Ekholmen som jag kommer få tillgång till senast första juli! Har dock inte fått något jobb än men ska nog lyckas lösa det om jag bara ligger på och söker allt jag kan. :)
Sen får man verkligen inte glömma alla mina gamla vänner som jag äntligen kommer kunna träffa mera och oftare! Att kunna sticka iväg på spontana grejjer mitt i natten utan att tänka på att man måste hinna med tåget nästa dag utan att bara ta saker som det kommer!
Men innan dess så är det utspark+fest, balen samt den stora studentdagen!
Svårt att beskriva känslan som man har i kroppen, det är typ förväntan inför det som ska komma blandat med ångest för att lämna det som har varit.
Nej nu måste jag fan börja plocka i rummet! Säger som jag alltid gör att jag ska försöka skriva oftare men den här gången kanske det blir så iochmed all fritid jag kommer ha i framtiden!
Kärlek, Respekt!
Martin

RSS 2.0